Monday, 22 November 2010

sorry RAYYAN, aku terlalu sayangkan kau. :')

salam :)

post ni khas utk yang tersaaaayaaaaaaaaaaaaanggg...,
my BESTEST FRIEND :)

my dear, Rayyan.

tak banyak nak cakap,
sebaaab kau mmg tak buat salah dgn aku Rayyan. :)
kau jangan risau ye, inshaAllah selagi haayaat dikandung badan hidung menghembus nafas, aku tetap sayang kau sampai bilabila. dan kita sahabat selamanya yaaa? :-* hehe.

kau tahu,
persahabatan ni sangat2 bermakna buat aku dan kehidupan aku. dalam bersahabat pun memerlukan kesetiaan kan? huu. macam kau, sangat setia dalam bersahabt dengan aku even aku ni tak betul sangaaat. hehe. dah lama kita berkawan. hampir sepuluh tahun la kan? sayangkaann.. hehe. lama2, baru kita kenal each other. thankss terima aku :)

btw Rayyan sayaangg,
aku minta maaf ye kalau tak dapat menjadi kawan yg terbaik utk kauuu.
apa yang kau perlu tahu,
aku nak sangat2 kau peluk aku sambil ucap aku sayang kau patu nangisss.. eheh comel sangat2.
thanks RAYYAN :)

aaaahhh,,
tak terucaplaaaaa..

dan,
apa yang aku harap dalam persahabatan ni takda yg curiga antara satu sama lain. semoga kita kekal bersahabat selamanya. aku harap, kehadiran aku ni bermakna dalam hidup kaaau. dan, semoga persahabatan kita di redhai Allah. itu paling utama.. :)

ingat selalu taw,
aku sayaaaang kaau.

But friendship is precious, not only in the shade, but in the sunshine of life, and thanks to a benevolent arrangement the greater part of life is sunshine.



Friendship... is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything.

for you, Rayyan..

Friendship is something to hold on to
But for me that's not the case
Cause I don't feel I need to keep
Something that can't be erased

I am sure of what I have
Cause with you I have no doubt
For what we've built, can't ever fail
It's what I care about

I find it hard to describe
This thing that we share
Especially when there's nothing else
That ever could compare

Others always know
That together we will be
For there can never be another
"Tani and Kerrie"

Those two words, known all over
Might as well be one
Cause without a Kerrie, there is no Tani
I'm sorry, it just can't be done

For you're the "U", and I'm the "S"
And forever that will be
Cause together we make "US", and so
YOU COMPLETE ME!!



kita bertiga tetap bertahan kan ? :)










inilah dia Rayyan binti Zulkifli.

ingaaat...,,
kau dah besar taw sekarang. haha baru 16 tahun.
semoga kau menjadi wanita solehah, umur dipanjangkan dan rezeki bertambah2. selain tu, semoga kau berjaya dunia akhirat. dan segala IMPIAN kau akan tercapai.

IDOLOVEHYOUHBEBEH :D hehe

yang menyayangimu,
Khalidah Alhusna Kamilen :)

4 comments:

mscreator said...

Suka gambar kedua dari atas suka :) Bytheway, Happy 16th birthday yan. May Allah bless :D

khalidah alhusna kamilen said...

sy pun suka :) haha okay, bg pihak yan.
thankss zilaaa hahaaaa :D

leyajameel said...

Mega cute sayang... Best gila rayyan dapat kawan cm awakk.. :)

khalidah alhusna kamilen said...

eh nanti awk pun dapat.. ceceyy hehe.