Monday, 29 November 2010

jom mula ! :D

salam :)

eh haaaaiii.. LOL xD

apa tunggu lagi?
joooooooooooooooom...............???

mula jom?

okay, program anak angkat Sekolah Menengah Islam Al-Amin Gombak yang diberi nama Wafdul Amin. wah, untuk tahun ini akang berlangsung pada tarikh 3 dis-9dis. tak lama lagi tu kan? inshaAllah, kalau takda pape aral yg melintang, akan berlangsung di Kg Selat Bagan Nyior, Pulau Tuba, Langkawi. inshaAllah, kalau tiada halangan akan berjalan seperti yg dirancangkan.. aaaamiiinn.. :')

huh. * bukan mengeluh, menghela jeeeeeaa

now,
apa yg tak boleh dan boleh dibawak?

untuk si bunga,

BOLEHHH.

1. seluar slack. (yg tak nampak bentuk kaki)
2. tudung 3 segi. (tak boleh sempang)
3. skirt labuh.
4. pencuci muka, lotion, pelembap dan sebagainya.

TAAK BOLEHHH. ;)

1. seluar jean.
2. cardigan.
3. selendang.
4. tudung Ariani.
5. alat solek.
6. cincin yang bermata.
7. gelang kaki yang berloceng.
8. legging. *kecuali pakai dalam kain.

okeh, jom sama sama kita packing naaakkk? LOL :) saje jeee. kot ada yg ditambah kan senaang.

- telekung
-torchlight
-baju batch
-baju sukan
-kain batik !
-baju kurung
-jubah
-seluar track (2)
-seluar slack (3)
-baju tidooooo
-tudung 3 segi. *naaak bw 4 lah. haha
-tudung sekolah
-anak tudung? *hahahahaha
-ubat gigi * eh mcm tade je kat saneee.
-berus gigi
-syampooooooo
-sabun airr.
-deodorant segala macam
-sikat
-iron.. HAHA
-baju sejuukk..
-selimut?
-air
-makanan * ni mesti!
-ole2 dari sini?
-towel besar 1, kecik 1
-camerAaaaaaaaaaaaa
-charger hp & camera
-ubat2
-kasutt
-pin tudung
-DUITTTTT LOH
-stokin

aaaaaaa, aapa lagi eeeeeeeeeeeeekkk???
tolong tolongg.. haha

untuk si kumbang,

BOLEEEHH.

1. seluar jean * pakai time balik ke KL semula SAHAJA ;)
2. seluar slack * warna apa2laaah.
3. selipar. * guna time buat kerja amal/kat rumaaah je.

TAAAK BOLEEEHHH ;)

1. pakai baju yg mempunyai corak/lambang yg tidak sesuai.
2. baju yg kecil, pendek dan ketaaattt.
3. sbrg bentuk topi.
4. gitar.
5. rokok.
6. tali pinggang yg mempunyai buckle yg bercorak/lambang yg tidak sesuai dan terlalu menarik perhatian.
7. seluar pendek/ 3 suku.
8. subang, cincin, rantai.

bolehlah mula mengemas dengaaaan :

-kain pelekat
-torchlight
-kopiah/songkok
-seluar slack (3/4 ke)
-seluar track (1/2)
-baju melayu
-jubah
-towel
-syampooo dan sabun air
-ubat gigi *kalau naklaaa
-berus gigi
-plastik kotor
-beg galas
-selipar
-deodorant
-baju sejuk
-baju utk pakai dlm rumah
-pencuci muka segala
-ole2 dri sini?/buah tangan
-cameraaaaa
-charger hp/ cameraaaa
-stokin
-DUUUUUUUUITTTTT 0.o
-air minuman
-makanan sampingan

aaaaaaaaaaaaa.. apa lagi ek? ni cadangan semata. utk memudahkan anda packing nanti. dan, lagi satu. RAMBUT TOLONG KEMASKAN YE, SEBELUM CIKGU SAPINAH/WASITAH YANG TOOOLONG KEMASKAN. ok?

DAN. tolong bawa AQ terjemahan sendiri serta alMathurat utk dibaca. ubat ubatan peribadi juga mestilah dibawa bagi peserta yang mempunyai masalah kesihatan.

ada apa2 lagi taak?

sebarang soalan dan cadangan sila ajukan terus ya. :) tade hal laaah.

7 comments:

Anonymous said...

salam,

bagus gak buat camni...
lepas ni buat sekali senarai utk lelaki...

apa yg blh bawa dgn yg xblh bawa...

utk memudahkan peserta rujuk...

terima kasih.
-bk

khalidah alhusna kamilen said...

salam. ok, gabung jelah.
kejaaaaaaap..

Syhda said...

hoho , banyak gilaa . aku pun suka buat macam kau bila tak sure perlu bwk ke tak barang tu bila kat hujung tu sure ada tanda soal :P

khalidah alhusna kamilen said...

hoho nmpk je byk,
sume kecik2. HAHA.
yeah, kenala buatkaaaan.. hehe
jangan lupa ya ! ;)

xfloze ^^ said...

ohh, alat solek uh mcm gincu, celak dan sebagainya kan??

ceh! yg part "3. skirt labuh" tu klo ade yg cri psl nk pkai MINI SKIRT mmg nk kena CAMPAK LAUT lah.. LOL!

Asyiqin said...

Good job my dear, aku dah pusing nak packing apa, padahal malas hihi :)

Eleh xe, skirt pendek konon, mentang-mentang aku rekemen dekat kau tadi kan :p Skirt labuh ^^

khalidah alhusna kamilen said...

xe- yelah, yg mcm nti slalu guna tulah. yg tak abeh2 pemerah pipila apa bagai :D haha. yeah, campaklah ana xD

syiqin : aaaaaa, thanksss mucuk :* ahaha. aku buat pun sbb aku sndri dah naik gila nak buat aapa. heheeheheh ;)