Friday, 19 November 2010

Dear,,

R,

hey you. kau mmg kawan yg paling baik pernah aku jumpa. aku sayang sangat2 kat kau. mmg dah dah lama kita kawan kan? IDOLOVEYOU, babe. huu. sorry utk selama ni beb. aku byk sakitkan hati kau kan. aku takdapat jadi kawan yg baik. im sorryy dear :'( btw, aku nak kau tahu aku sayang kau yang amat. nak peluk2 je kau. kau tahu, aku suka tgk kau malu2 ckp syg kat aku sambil peluk aku. THANKSSSS :') terharu sgt. apa yg aku kagum dgn kau, kau mmg senyap kan. kau takda nak cari gaduh atau apa. kau diam je. aku tahu maybe kau byk pendam kan. sorry. aku terharu. kau mmg sgt diam. maksud aku, kau bukan jenis yg cari pasal tibe2. seriously, kau jgn pergi dri aku tawwwwwww. aku syg kaaau :) hemm

NN,

heyy babe :) hehehehehehe. syg sangat sama you lah! kau tahu, apa yg istimewa tntg kau? kau BAIK laaaa. hehe.. even kte terpisah time darjah berapa ntah, tapi kau ingat lagi kat aku kann.. terharu weh :') haha. dan, yg aku perasan. kau sgt jaga aku kan, kau nak aku dgn R kawan sampai bila2. kau selalu marah aku bila aku itu ini dgn R. hee. aku tahu kau sayang kami. kami juga begitu :) dannn, kau selalu ada utk aku kan.. thanks syg :) kau mmg ada kan. kau tak kisah mcmne pun aku, kau tetap nak dengar apa semua. dann, aku minta maaf jugak tak dapat jd kawan yg baik utk kau..

NA,

hai awak :) hehe thanks protect sy . syg awak selamanya,. tapikan, aku tahu aku byk buat kau sakithati. imsorry. aku tahu kita mmg tak serapat mana. tp, selama 4thun aku kawan dgn kau. yesss, aku syg kau sgt2. huu. kenapa ek kau tak byk cerita kat aku? nvm, sbb aku bukan kwn yg baikkan? yeah, byk gak aku taktahu pasal kauuu., aku berminat nak tahu pasaaal kauu. tanak cerita ke? hehe. takpalah, maybe kau rasa privasi kau kot kann.. huu. takpa, aku faham :) fyi, aku sayang kau taaww. sangatt2. THANKSS, :)

NH,

ahc, heyy ! rindunya kat kau kaann. sorry, aku byk buat kau tak puas hati kan? aku pun takfaham, kenapalah byk sgt masalah antara kau dgn aku? padahal aku syg sgtlah kat kau. kau mmg kawan baik utk aku. tp kenapa kau buat aku mcmni? ahc... pleasela, kita boleh berbaik. kau dengarlah apa aku nk kata. asyik aku je. byk dah aku beralah. aku takfaham kenapa akuuuu je dipersalahkan. fine , aku terima. sbb aku nk jaga hubungan kita ni .. aku syg kau tahu takk. taktahula bg kauuu. aku harap kau tak lupakan aku bila kau dpt kwn baruu. aku tahu, kita byk kan harungi sama2.. hoo. btw, aku rindu tu semuaaaa :') kau tak ke?? huu.
ahc, IDOLOVEYOU taw. igt lg tak msg2 kita dulu? huu mcm spruh les pun ada. LOL. hee syg kauuu. tak kesahla kau nk buat apa kat aku, aku ttp syg kau..

M,

heyy, sorry. sy tak dapat jd dia. dia lg bagus dri sy. sorry, sy pun tak tahulah knape hati sy mcm debu. errr, mudah sgt terasa. tak boleh ke awk lyn sy elok2 ckit? huu. ok fine, lupakan jelah.

btw, koraaaaaaaaaaanggg. aku sedang riiiindukaaaaaaaaaaaaannnn,

.SOESAK.

rindu sangat2 .. hooo. bila dapat jumpa macam dulu oh? huu. nak jumpaaaaaaaaaaa. miissyoouuguyss ! lovehyouh.

salam and haaaaiii :")

4 comments:

mu'az omar said...

salam ziarah. erm, mungkin itulah kehidupan, suka dan duka bercampur jadi satu. segalanya aturan Allah. wassalam,

khalidah alhusna kamilen said...

syukran mu'az.
ye betul tuhh. huu :(

Isyraf Imrani said...

salam, sahabat sahabat sahabat, jangan sia-siakan mereka. Sahabat itu nikmat anugerah ALLAH :).

khalidah alhusna kamilen said...

inshaAllah kami takkan sia2kan sahabat2 kami.
Allah, hanya Allah je yg tahu betapa sygnya.
Allah..

syukran :)