Sunday, 30 August 2009

apa komen anda?

aslmkum w..


alhamdulillah, akhirnya satu fasa perancangan awal telah berjaya dilaksanakan..iaitu baju batch onese7en..banat shj la..seterusnya, insyaAllah banin pulakk..

oleh hal yg demikian, dgn kesempatan ini sy ingin mengucapkan ribuan terima kasih buat bnt2 yg telah memberi kerjasama yg begitu baik..tidak dilupakan, setinggi-tinggi penghargaan kepada ajk yg terlibat..alhamdulillah, hasil usaha kita bersama baju ini akhirnya telah direalisasikan..tahniah sy ucapkan kpd ajk yg terlibat! terima kasih kaliann..jasa anda dikenang sampai kapan pun..maklumlah, sy ni buta It ckitt..

dgn kesempatan ini juga, sy ingin memohon maaf atas segala kekurangan terhadap baju yg telah dihasilkan..mungkin ada yg terasa hati dgn kami yg menguruskan baju ini..mohon maaf atas segala kekurangan ini..kami ada salah faham dgn pihak pengurusan, jadi sebab itu ada sedikit masalah..maaf sekali lagi.

tidaklah secantik mana, tapi masih sedap mata memandang..tidaklah semewah mana, tapi masih selesa jika disarung pada badan..

mungkin ada yg mempertikaikan mengapa 'hatiku diwarnai kamu'? kenapa ada pelangi?hahh, tidak mengapa..sy mengerti segala persoalan anda..takpe, apa2 persoalan boleh lah diajukan kpd saya..

jadi, apa komen anda??

6 comments:

Ahmad Arif :) said...

ohh em nak tgk banin punya ?
em just design design jea lah .
beluum tetap lagi and beluum siap sepenuhnya , sikit sikit jea .

mscreator said...

yeah, SYUKRAN kepada semua yang terlibat. atleast jadi lah baju yang boleh di-gunakan(: lepas ni boleh-lah create badge pulak ke kann;DD CEH, "create-create" ni terasa HUAHA

monster said...

Ergh, azilah poyo HAHA. Baju, alhamdulillah slps diperagakan di bilik slps blk sklh; berpuas hati KOTT. ahaha Okay laaa;]
Design banin punya, De' ada buat rasanya. dekat blog dia. lawa KOTT :D

Ace 94 said...

banin punya jangan buat kain tebal-tebal!!!!!
nanti x selesa dan cepat rosak!!
:D peace!

ps jgn buat nama gedik2 tauu :))

Anonymous said...

nad-taj?
xe4a?
fieqot?
naaad?
BHAHAHAHA!!

khalidah alhusna kamilen said...

arif-oh, boleh jeeee..nak2?mane?
tapi, boleh pecaya ke BANIN akn membayarnya dgn scpt mgkin??
*hanya menduga.

azillah-'AFWAN..tulah, atleast lah kan??eh, mmg dah rancang nk buat badge, kami nak ambil yg plg large punya..HAHA. bagi semua terhibur sama2:) insyaAllah.
*jgn lah terasa..ayyyyyyyyaaaaa.create2

syiqin-jgnlah ada KOTTTT,,bagi aku kot tuh mmg bravo+hebak laaahh.aku SEGANN LAA..hehee

nur aiman-yealah tuan aiman. tapi, itu bukn atas pengurusan ana. muaz rasanya, mgkin boleh bg cdgn pd beliau.byk kommenn plak cpt rosak!xreti jaggeeee,,

anonymous-knpe mcmtu? xphaammmm..