Saturday, 24 October 2009

padat, penuh, penat, pening .!

bismillahirrahmanirrahim..

aslmkum w,.

aah,..alhamdulillah, masih diberi kesempatan utk melihat blog kesayangan nih..meskipun dah tak berkilat, org pun dah jemu nak lihat, rasanya mcm kelat, tapi..terima kasih pd yg setia yea..rasa mcm kekok pulak nk post kali ini..haha.ape kene ye??apa2pun, harapnya org sekeliling berada dalam keadaan sihat hendak-NYA..

haa..tak tahu mcm mana nak ckp betapa rasa bersyukur dan leganya selepas fasa2 yg susah terpaksa diharungi..syukur ke hadrat Ilahi kerana masih diberi masa utk muhasabah diri..masih tak lupa lg mcmna hampir accident stu family itu hari..sgguh memberi pengajaran pd saya..apa2pun, hidup ini adalah amanah..bukanlah bebanan.,maka dgn itu sy pinta tolonglah buka fikiran masing2 yeah..

okay, memang tersangat lega slps berjaya mengharungi semuanya dlm keadaan sihat.mmg itu satu nikmat kan?hem..lepas pmr je, keluar dgn kwn2.ha,,ini memang seronok..

baiklah, nak dijadikan cerita berkenaan title nye..segalanya bermula disini..

lepas pmr:
1-keluar bersama rakan2.
2-pergi bercuti di Kuantan.
3-PMRI la...apelagi kann?kan?kan?haha

lepas pmri:
1-rehlah (22/10-23/10)
2-holiday bersama keluarga di p.dickson (23/10-25/10)
3-netball, meeting mjlis perpisahan (26/10)
4-sukaneka (27/10)
5-musabaqoh tilawah AQ (2/11)
6-lawatan ke Terengganu (5-7/11)
7-majlis perpisahan f5 (13/11)
8-ke Pulau Tuba (17-19/12)
9-explorace (20-??/12)
10-result (akhir thunlah..)

RANCANG2:
1-nak buat bisnes melalui internet dgn mnjual puff pastri dan pizza air tgn sndri.(nanti gmbar dipaparkan kemudian)
2-nak belajar buat cupcake sbgi persediaan utk wafdul amin nanti(panjang sgguh impian)

ini lah yg mmbuatkan sy terasa padat, penuh, penat, pening..sewaktu rehlah, sylah penghuluwati nya..pghuluwati yg kurg brtggjwb kan?haha.masa tidolah dia gelak sana, gelak sini..disebabkan dialah pghuluwati, dia sggup duduk dtgh sungai bg mengelakkan anak2 buahnya dari terjatuh atau apa..haha.contoh terbaik smsa menggelongsorkan diri di longkang besarr..eeii,yekk! tp mcm kat time square..ahahhahahah.kesian sgguh krn ada yg brcdg mahu pergi sana pada hari yg sama.sy sedapkan hati mereka dgn mnyebut inilah rasa sbnr g time square.kenapa ya org suka lihat sy makan?kata nya penuh semangat..haha.kureng eeeekk..

sama quality and cheaper than crocs ten folds..made in Malaysia :)

saya pakai kasut ni(wane hitamla tapi) je g jungle trekking, alhamdulillah xjatuh lagi..sgt selesa.sapa suka kasut yg jenis2 mcmni??heee..ada yg ckp, rehlah lg mncbr drpd xtvt syabab..hem, no komen yee..
paling xtahan, tak jatuh apa pun tapi kaki bengkak hingga biru..adeh, jalan pun nak taknak je..tapi, main bola jaring die elok plak..ahah:)

okay,seperti yg tertera aktiviti netball dan sukaneka sy dn cg latipah yg arah..haha.andai tak sempurna sy minta maaflah ye.netball scr liga ehh.siaplah sukaneka nanti..ahah.aktiviti yg memberikan anda rasa mcm nk belasah saya..kotla ehhh..hehe:) Antaranya:
1. cari ikan bilis dalam tepung.
2. tiup belon smpi pecah.
3. makan biskut kering plg cepat.
4. lari skipping.
5. ikat kaki sambil lari (2 org)
6. isi air dlm botol.
7. bwk bola pingpong dn sudu.
8. bwk bola guna dahi (2 orang)

apa2pun, sy suka bila sy sibuk..hrp segala berjalan dgn lancar.sy minta maaf atas apa2 kekurangan diri, dan kekhilafan sy..kita hanyalah merancang, dan DIA sahajalah sebaik-baik perancang..

mohon maaf,
Khalidah Alhusna Kamilen.

8 comments:

i.am.a.khalifah said...

Lain dari yang lain cara yang dicerita...

khalidah alhusna kamilen said...

ahha, terima kasih :)
apa maknanya ye tu?

b said...

waaa ha , lame je tunggu khalidah update blog dia =)

Isyraf Imrani said...

salam~~oowwhh xpe2 semangat-semangat utk wafdul amin..alang2 da nk blaja wat cupcake tu..ajar la org len yek..(not me)

mscreator said...

Fulled Schedule. Nice weh;D

shishi said...

aha!best tuh..banyak ye idea..
mari kita sama2 bersemangat~
yeah~
haha

khalidah alhusna kamilen said...

baitil-tula psl..lame, xselesa plak..ehhe;)syukran lah tggu, susa2 jee..

isyraf-salam, tula xpekan?hem,,ana aja cg2 jelaa..masyuk jgak..

khalidah alhusna kamilen said...

zilla-nice?hehe, sukran:)

shishi?-yeah?sape ekk..hem, semangat2!rmi lg byk idea tuu..