Wednesday, 22 September 2010

campur + campur :)

assalamualaikum w.b.t :')

bismillahirrahmanirrahiim..

alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi. syawal dah pun menjengah, semua insan sedang bergembira.
kebanyakan, semuanya. walaupun ada kekurangan dimana-mana, pasti ada jugak kan perasaan yang gembira tu.

oh ya, sebelum terlupa.

SELAAMAAT HAARI RAAYA AIDILFITRI MAAF ZAAHIR DAN BAATIN :)

kepada semua daripada keluarga saya.

bukan sebab apa,
saja je buat lambat lambat kan. semua org nak cerita pasal raya kan awal2 dulu. saja je nak test tahap ke'raya'an semua.

raya tahun ni mungkin sedikit meriah. yelahkan, semua dah besar belaka. semua dah pandai nak 'cantik2' haha. eh org perempuan, naluri kami tu. baju raya, sebelum ramadhan dah beli kain. tinggal jahit je. jubah je beli 2 hari sebelum raaya.

oh baju jubah kami org peerempuan semua pattern sama. warna je lain. terasa sangat bertambah erat bila buat mcmni.

biarlah org kata tak sedondon lah apa lah. yang penting, semua suka dan gembira.
bukannya orang nak menunjuk biar se'color' je semua. yang penting, seri muka tu nampak gembira.

well, yang paling best camera tertinggal kat kampung. yeah, kena hambur free free. chilll :)
kahkahkah. malas nak salah sesiapa. semua buat muka redha. saya je tak !!! betapa tak dapat terimanya. oh Allah...

nasib baik ada camera lagi satu. tu pun ku'reng'. ish, tak best. gambar best2 banyak kat camera abi..waaaaaa. teringat2 jeeee.

dan lagi satu,
raya ke 5 barulah mula buat kuih raya. haha org beraya, kami sibuk buat kuih muih. hasilnya, okay apa? memuaskan... hehe. barulah rasa nikmat raya tuuuu.

sebelum tu,
jemputlah datang ke teratak 'sementara' kami sekeluarga. langsung tak kisah daripada latar belakang manakah anda. hoho. sila lah ye :) * dan jgn lupa jemput saya jugaaaaak !! :p

okay,
sejujurnya. saya tak dapat maafkan diri sendiri. kenapa yek? heemm. saya memohon ampun dan maaf dari semua :

1- yang tidak senang akan kehadiran saya.
2- yang tidak puas hati dgn saya.
3- yang dah lama benci saya.
4- yang tidak dapat menerima cara saya.
5- yang merasakan saya tidak menghargai anda.
6- yang mengatakan saya sudah berubah ( sedangkan, saya je yg tahu )
7- yang saya terlupa membayar hutangnya.
8- yang saya mungkiri janji saya.
9- yang merasakan saya melupakannya.
10- yang merasakan saya tidak menghormatinya.

daaaaaaaaan.... mcm2 lagi yg MUNGKIN tidak tersebut. sebab saya tahu, kain yang dahulunya putih tidak lagi putih seperti dulu. saya dah mencoraknya dgn peeeelbaaagai warna. saya memang banyak melakukan kesilapan.

oleh itu, tolonglah cuba maafkan saya. tak kira siapa anda, mahupun dari mana anda. andai kata kita saling berkenalan, maafkanlah saya atas seeeemuuuaaa keterlanjuran saya. biarpun kita tidak bersua mata, berjabat tangan mahupun salng bersenyuman. dalam hati ni, saya benar2 mohon kemaafan dari semua.

jangan risau,
semua salah yang orang buat pada saya,
semua saya dah maafkan. mungkin sedikit sukar utk melupakannya. okay? takpelahhhh :)

sama samalah layari perayaan saya dan keluarga :)



kami bunga-bunga dalam keluarga. ( saya, wafda, aminah, huda )



kak Marwa * haha dan saya :)



kak Ila * haha dan saya juga tiada yang lain ;p



oh, jauhar hatiku. umi dan abi :)



kak Meyna dan kak Ila :) hehe



FAMILY saya :))


kami lagilah nampaknyaaaaa..

yang merayakan,
Khalidah Alhusna Kamilen :)

2 comments:

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

kak ila?
eeei yucks!

khalidah alhusna kamilen said...

elelele tula,
lain kali jgn buat macem macem sama gue ! hahaha :)

Ila ila, how sweeeeettt are youuu..