Friday, 23 April 2010

dulu celaru, sekarang rindu, tolong taknak lagi haru.

salam :)

bismillahirrahmanirrahim..

alhamdulillah, mcm2 yg saya lalui sejak kebelakangan ni sudah berjaya saya tempuhi.mmg mcm2..tapi lega rasanya, bila Allah sentiasa memberi petunjuk kepada saya.biar pun macam2 cemuhan sy dapat, sy tetap tak peduli.sy nak biarkan hati sy keras dgn cemuhan semua org.meskipun mmg naluri wanita ini lemah, tapi sy ttp akn cuba kuatkan.

tapi satu je yg sy kesalkan, kenapa org pandai salahkan, 'kondem-kondem' tapi tak pandai nak bg semangat ke, atau yg sepatutnye ke.kan?kenape ye??oh, pedulikan.
*sy bukan yg jenis suka mengarut kat blog, tapi terus terang seterang terangnya.

pertama, dah macam2 kecelaruan yg sy hadapi.tak cukup sebulan, tambah lagi satu.ya, sudah berbulan2 sy berlatih utk MSSD bola jaring, then sy kena lepaskan.oh tidakkk..muka dah segelap mcmni, sy kena lepaskan.ats sebb apa?
ya, utk debat yg tersayangg.

masa diberi cuma 10minit utk memilih antara debat dan bola.huh, serius keliru+celaru+haru.mmg tak senang dudukk..dan akhirnya, atas pendapat org ramai.sy memilih debat.tapi, sy cuma ada masa 2hari utk berlatih.ye, mmg agak payah disitu ye..tapi, sy tetap cuba sedaya upaya.

dan akhrinya, kebahagiaan menjelma..

team debat yg paling syooookkk sgt !

doaku termakbul utk 'dia' yg istimewa.tahniah kak Hudaa..aceh aceh.

saya rindukan inii..ye, rindu sangat sangat.


mereka tak pernah control kan?

team debate English :)

bakat besar utk Al-Amin !

selamanya kenangan.

suka duka, biar bersama kann..

sentiasa research dan research.

oh kenalan :)

najat oh najaaatt.. ;)

thanks Cikgu.

terima KASIH semua! ;)

utk grand dinner.

jasamu dikenang Cikgu Azie.sayang sangaaaaattt!!

tahun depan dah tak dapat lagi dah :(

thanks kak Diyana :)

ikatan terbina di situu :)

sebelum apa2, kita doa dulu yea..
team dulu ;)
oh, ini pun dolu dolu.
yaa, dia seorang yg baik hati.
kedua, semasa hari sy nak pergi debat.kawan baik saya pindah sekolah.punyala dia semangat memaksa saya dtg ke sekolah.rupa2nya, sebb dia nak pindah..oh noo, sgt sedih.hati celaru sgt.,.
mmg sy dah kenal dia lama dah, time umur 9tahun.hampir 7tahun sy kenal dia.saya sayangkan dia, Najihah Nazri.sangat sangat.dia lah yg mendorong dan memberi galakan pada saya selama ni.mmg kami tak serapat mana, tapi hati kami diikat kuatt.demi Allah, sy sayangkan dia kerana Allah.sy doakan dia dpt yg terbaik.amin..
tibe tibe macam teringat tahun lepas, bila dah smpi bulan macamni, mmg ade org yg dekat dgn saya.tapi skrg, org tu pun dah jauhhh sgt dari sy.mmg sy tak dpt buat apa dah.dan sy mmg terhutang budi kat dia.dia byk tlg saya..walaupun hmpir 2bln lebih je sy knl dia, tapi sungguh.semuanya bermakna utk sy.sy doakan dia dpt yg terbaik.amiinn..
dan sekarang, hadir juga insan baru.mmg Allah Maha Adil lagi Maha Bijaksana.Dia aturkan yg terbaik utk saya.saya harapkan, inilah yg terbaik.insan baru ni juga sentiasa memberi sokongan dan galakan.meskipun gelagatnya tak terlayan, sekurang2nya dpt jugalah menugubat hati yg luka.terima kasih :)
cuma satu, mmg dulu saya celaruu..dan sekarang saya sangat rindukan semua.mungkin nanti dah tak sesibuk mcm dulu.toloonngg, saya taknak lagi haruu.taknak taknak !
kepada semua, terima kasih banyak2.semoga Allah membalas jasa2 anda ;)
terhutang budi,
Khalidah Alhusna Kamilen :)

4 comments:

Anonymous said...

"dan sekarang, hadir juga insan baru.mmg Allah Maha Adil lagi Maha Bijaksana.Dia aturkan yg terbaik utk saya.saya harapkan, inilah yg terbaik."


InsyaAllah... org trsbt akan mnjd org yg terbaik buat anda... :)

'bradokapak'

khalidah alhusna kamilen said...

ceycey.haha,
harapnyelah..aminnnn.

JAT (: said...

ngehehe , gmbr kuh~

*tunggu laa ana punye post pulak XD

nasebek gmbr takde yg kangkang, hahaha . >.< *tp kantoi selipar jepun hah

saya dah senyum 7gigabyte hari nie XD

~KhalilahAlhudaKamilen~ said...

t.kasih husna,
tahan dgn perangai aku..
doakan aku,,

thn depan aku akan support ko,
jgn rsau..

apsal, ltak gambar aku gigit piala tuh.. aduss

*lama betul baru aku comment blog ko