Saturday, 26 June 2010

eh eh sudah putus.

salam :)

syukur kepada nikmat Ilahi..salam selawat ke atas nabi junjungan..alhamdulillah, itu shj yg dpt diungkapkan dgn sgala kurniaan yg telah diberikan.tak sangka, masih ada yg menjenguk laman blog yg kurg menariknya kan.sekalung penghargaan diucapkan kepada semua.

otot badan masih terasa berada di atas katil meskipun sedang duduk belajar di dalam kelas.mata yg melihat 'whiteboard' pula dirasakan masih seperti menonton televisyen.tangan yg menulis pula dirasakan masih sama seperti menaip sesuatu di papan kekunci.aih apakan daya bila minda masih bercuti..benarkah sekolahh.meh henyak sy.oh nooooo.*jgn jd sprti saya.dont dont.

okaylah biasala kan dah abeh exam, mestila akan keluar keputusan.dahla exam pun kecut perut, ni pula nk dpt result exam lagi lah kecut lidahh..haiishh.

orang kata, f4 ibarat ''pelajar baru belajar''. tapi takkan tu boleh dijadikan alasan.kan kan?tapi, tapi...itulaahh.memang baru nk belajo ha.

memang keputusan agak agak lah en..hem hemm.apa bleh buat?dah dapat dah pun..kat tgn dah haa.soo?nak salahkan siapa.eh mestila diri sendiri yg salahkaann.memang punn.okay okaaayy.

markah tu kalau tak cantik tak boleh ke?haha.nak jugak cantik cantik kaann..ha'ah, sgt 'sedap' mata memandangg..'sejuuuukk' hati yeaa..huha

jadi Husna, apa tindakan kamu?
........
..............................

saya,
Khalidah Alhusna Kamilen.

10 comments:

Anak Encik Zakaria said...

Joget Joget hha. Aah. Rindu juga isk isk :(

Anonymous said...

Salam kpd tuan blog...

suka quote ni:

"lagi lah kecut lidahh.."

hehe... kesian cik li... tak pe cik, usaha lagi ye... nanti berhasil lah tu... orang kata, "kejayaan kita bergantung kepada tahap usaha kita, besar usaha, besar jugalah kejayaan yg kita perolehi" :)


Semoga berjaya,
Salam...
-bk

khalidah alhusna kamilen said...

rindu ya? isk isk..kau jaga kesihatan ya syg. :)

salam kembali.
yelah, ada kaitan dgn lidah kann.mmglaahh.
syukran atas perkongsian :)

Isyraf Imrani said...

salam , result exam memang perit .

Anonymous said...

suke hati aku la nak taip ape pun. bising doe kat atas ni ckap 'taip apa tu?:)' suke hati la nak taip ape pun. tgok dah tak ingat. tape lah . pape pun gl la

xfloze~ said...

hahha..

klo nt kecut lidah,, ana,, emh, kcut sgala2nya..

ape gi, tido ah time cegu bg result... ptuh klo cegu pnggil nme suro amek result wat mke kesiaann.. ngeheee..=)

ahahha, mmg nk kene TAMPO ngan ceguu.. =p klo result "buruk" tape, nie "chanteeekk" smacam...

khalidah alhusna kamilen said...

isyraf- salam.sangat, harapnya akan datang taklah sgt kan.

anon-oh ye?hem yelaaah.

xflozee-haha nt ni tak abeh2 lg bwt ana putus urat en..sje je.haha.ana nk kne TAMPO dgn nt?haha gurau je.eleh, risau mmg cantikkannn...

xfloze~ said...

putus urat?? haha, darah curah-curah!! happy tree friends..!! gahgahgah.. *evil laugh

ngeheee, asal aku x betol mlm nie?? slalu "normal" jaaa.. belog nie pnya psl laah..

khalidah alhusna kamilen said...

haha happy three friends.ganass tuu.melebih sudaaahh.haha.
hem eh tolong jgn kaitkan dgn blog ini okayyhh.
sian blog ni.tak salah punn...huu.

xfloze~ said...

happy "THREE" friends..?? gagag.. byknya "TREE" nt...